Qui som?


Parlem sobre nosaltres

Des de 2007 treballem per 
#millorar l'oferta d'activitats als centres esportius 
#facilitar la gestió i planificació 
tant del personal com de les mateixes activitats.
El nostre projecte neix com a conseqüència de l'observació de les carències i problemes amb que es troben amb freqüència les empreses del sector Fitness.

La coordinació de les activitats dirigides i el servei d'entrenador personal moltes vegades pot arribar a donar molts mals de cap als gerents dels centres esportius. Es molt comú trobar-se amb absències injustificades, baixes mèdiques i un llarg etcètera de circumstancies que afecten al bon funcionament del centre.

Urban Wellness proporciona a tots aquests centres Prestació de Serveis i Coordinació d'Activitats relacionades amb el Fitness i l'Esport.

Coordinem tant el personal - Entrenadors Personals i Tècnics especialitzats en Activitats Dirigides amb Suport Musical - com el quadrant d'horaris i activitats - Ciclo Indoor, Pilates, Zumba, Pump, etc.

A mes, oferim a tots els abonats dels centres on treballem un valor afegit a la seva quota sense cap tipus de cost pel centre: Urban Outdoor Club
Un club d'oci actiu i aventura on els abonats podran gaudir d'activitats d'aventura a preus especials i descomptes exclusius a les botigues col·laboradores.
8 
centres esportius confien en nosaltres
Clark Padel & Wellness
Cabrera de Mar
Perfectfit
Girona
Centre Esportiu Premià
Premià de Mar
Perfectfit
Terrassa
Centre Natació Mataró
Mataró
Perfectfit
Mollet del Vallès
Centre Atlètic Laietania
Mataró
AE Josep María Gené
Barcelona
Share by: